Nes skolekorps: Michael Jackson - Thriller

NES SKOLEKORPS: MICHAEL JACKSON - THRILLER

- spektakulær forestilling

Nok en gang ønsker Nes skolekorps velkommen til en hyllest av en av de største artistene verden har fått oppleve, nemlig Michael Jackson. For åtte år siden satte korpset Nes Kul-turhus på hodet med forestillingen"Beat It". I år kommer de med en oppfølger som vil være enda råere og mer spektakulær.

Her får du oppleve den musikalske historien til Michael Jackson fra han startet i Jackson 5 og helt frem til hans tragiske død i 2009. Korpset er som vanlig forsterket med et band i tillegg til dyktige vokalister både fra korpset og utenfra. Ta en tur til kulturhuset denne helgen for å oppleve den udødelige musikken til Michael Jackson levert av et av Norges beste korps.

Nes skolekorps ble stiftet i 1988, men forhistorien skolekorpset starter på 50-tallet. Da var det ikke bare ett korps – men tre. Både Opaker, Vormsund og Årnes hadde lenge sine egne korps. Opaker og Vormsund slo seg imidlertid sammen i 1986 og tok navnet Vormsund jente- og guttekorps. Etter til dels stor rekrutteringssvikt midt på åtti-tallet – samt et ønske om et mer komplett korps - tok daværende formann i Årnes og Vormsund initiativ til samanslåing. Nes skolekorps var kort tid etter en realitet.

c1 c2