Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
Amund Maarud & Lucky Lips

AMUND MAARUD & LUCKY LIPS

- ny plate og nytt band

Maarud har bestemt seg for å presentere "Sitt nye jeg". Sammen med musikerne i bandet Lucky Lips presenterer Maarud musikk i et Americana/bluegrass/roots/soul-landskap inspirert av storheter som Ry Cooder, Little Feat, Robert PLant, Buddy Miller og Bruce Springsteens Seeger Sessions.

Mer info

Amund Maaruds sjette soloalbum blir en plate med mye akustisk instrumentering og et sound som finner sin plass i veikrysset der country, bluegrass og soul møter Amunds sterke bluesidentitet i både vokal og gitar.
Lucky Lips ga ut sine første to plater på Maaruds plateselskap Snaxville Recordings. Bandet ble kåret til #1 European Bluegrass Band 2011. De ser som skreddersydd for dette prosjektet og låtene er skrevet med tanke på denne settingen. I tillegg er vokalist Malin Pettersen en skinnende diamant som krydrer låtene med harmonier og duetter.
Amund er særlig begeistret for måten de blander det akustiske og det elektriske. Han har med denne plata lyst til å utfordre og etablere hvordan det låter av han i mer dempet setting uten å ta bort hans særtrekk som musiker.
Maarud har denne gangen samarbeidet med flere meritterte låtskrivere på det nye albumet. Nasvilleartisten Jace Everett bidrar på tre låter og Kim Bergseth og Amund har sammen skrevet flere låter til denne plata. I tillegg er det låter skrevet av Amund alene.

Billett kr. 270,- STORSALEN tir 23.10. kl. 20.00 Billett

Del