Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
MotorDilla

MOTORDILLA


For tredje gang skal hele Årnes omgjøres til et eldorado for motorinteresserte. En rekke samarbeidspartnere vil stå på for å gjøre dette arrangementet til en om mulig enda større motorfest enn de foregående årene.

Mer info
Konferansier Erik Engen vil lose publikum trygt gjennom dagen som er lagt opp til å ha noe for alle, uansett alder og grad av motorinteresse. Blant annet kommer redningsskøyta Mjøsvokteren; det blir demonstrasjon av en trafi kkulykke, og det settes av en grønn time med fokus på el og hybrid. Corvette Club avdeling Oslo-Akershus legger cruiseruta innom Årnes, og her vil minimum 120 biler kjøre kortesje med Corvetter fra hvert tiår siden de første kom på 1950-tallet.
Se ikke bort fra at det også kan komme noen spektakulære overraskelser ellers!
Stadig fl ere profesjonelle innen motor ber om standplass for å fronte sine nyheter, så i år blir enda mer plass viet disse utstillerne.
Handelsstanden er også beredt til å ta imot flere tusen besøkende denne dagen.
Det er åpent for å ha med egne biler, og MotorDilla omfavner alt fra amcar og street car til Ferrari og Volvo 240. Og har du lyst til å stille som frivillig, er det bare å henvende seg på post@neskulturhus.no. Vi trenger mange hender!
FRI ENTRE ÅRNES SENTRUM lør 02.06. kl. 11.00 Fri entre

Del

c1 c2 c3 c4