Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
Og de imiterte er...

OG DE IMITERTE ER...


Et humorshow med Rigmor Galtung og Kåre Nybakk! En av våre mest folkekjære komikere er endelig tilbake på scenen med nytt show. Rigmor Galtung har gjort stor suksess som stand-up
komiker og imitator, og det er det sistnevnte du skal få oppleve i 75 minutter denne februarkvelden.

Mer info
Alle husker vel hennes glansrolle som Gro Harlem Brundtland. Denne gangen vil hun sammen med Kåre Nybakk ta oss med p& en humor-reise av de sjeldne der Erna Solberg og Sindre er verter. Hvem som entrer scenen får vi leve i uvisshet om, men vi kan garantere at latteren vil sitte løst! Regi: Ole Christian Øen. Kostymer: Geyr Lillejord Foto: Anne Merete Haagenli Rodem og Mona Moe. Design: Tim Gaupers. Video/klipp: Magnus Waale Haugen Sminke: Marianne Hommo.

Et utdrag fra intervju i Romerikes Blad:
Rigmor Galtung skal reise landet rundt med 20 parykker, politisk satire – og en aldri så liten overraskelse.
Rigmor Galtung hadde Oslopremiere på showet «Og de imiterte er» i september. Mottakelsen har vært så bra at hun nå skal imitere kjenninger som Erna Solberg, Siv Jensen, Trine Skei Grande og Sylvi Listhaug på mange av landets scener. Turneen har to stopp på Romerike, Nes kulturhus 7. februar og Lørenskog hus 15. februar.

Heldigvis likte publikum det så godt at vi måtte spille ekstraforestilling. Veldig moro, sier Galtung, som er oppvokst på Skjetten.

Hun kastet seg på mange måter inn i valgkampen, men føler at materiale står seg også nå, med ny regjering på plass.

Vi har endret noe, men i grunnen ikke så veldig mye. Vi var nok kanskje litt forutseende, faktisk. Mye av det vi skrev, stemmer egentlig fortsatt. Men noen forandringer må til, blant annet på Trine Skei Grande og Siv Jensen. Førstnevnte er jo blitt kulturminister, så det må vi gjøre noe fint med.

Del

c1