Kontakt oss | facebook 

INFORMASJON

Smitteverntiltak

Vi følger myndighetenes anbefaling for smittevern.

• Maks 50 personer i salen pr. visning
• Maks 5 personer i kiosken samtidig
• Minimum 1 meters avstand mellom hver person i salene
• Stasjoner med hånddesinfeksjon ved hver inngang og sal
• Jevnlig desinfisering av berøringsflater
• God rengjøring og desinfisering av salene før visning

Har du spørsmål? Ta kontakt med kinopersonalet eller send oss en e-post på kino@neskulturhus.no

Kino og bibliotek åpner igjen!


Årnes kino vil starte visninger fra mandag 11.05. og ha åpent hver dag framover. Kinoprogram vil som vanlig bli å finne i avisa og her på www.neskulturhus.no

Når vi nå åpner dørene ønsker vi at dette skal være en trygg og god opplevelse for publikum. Alle retningslinjer som er kommet fra myndighetene er oppfylt med tanke på renhold, avstand og antall.

Pr i dag er det tillatt med max 50 stykker samlet på samme sted. Annethvert sete i kinosalene er derfor fysisk avsperret, slik at nødvendig avstand blir opprettholdt. Ved alle dører inn til saler og toaletter vil det stå stasjoner med hånddesinfeksjon. Du som skal inn i kiosken blir dusjet i hånda før du går inn. Følg også avstandsmerkene som er lagt i publikumssonene. Alle berøringsflater vil bli jevnlig vasket gjennom dagen.

Biblioteket har samme rutiner vedrørende hånddesinfeksjon, jevnlig renhold av berøringsflater og avstandsmerking.

Både på kinoen og i biblioteket vil det være oppslag om våre koronaregler. Og husk: Er du ikke frisk, kan du ikke komme til oss.

Vi gjør oppmerksom på at du må oppgi navn ved kjøp av billetter, og at kontaktinformasjonen vil bli beholdt i 14 dager pga smittevernhensyn; jvf myndighetenes retningslinjer.

VELKOMMEN TILBAKE!