12
Dune

Eventyr, Drama, Sci-Fi
Dune forteller historien om Paul Atreides, en ung mann som må reise til den farligste planeten i universet for å sikre fremtiden til familien og folket sitt.
Søndag 24.10
KL. 19.45
THX - salen // Original tale Atmos
En mytisk og følelsesladet heltereise. DUNE forteller historien om Paul Atreides, en ung mann begavet med mystiske evner og profetiske visjoner og forutbestemt til å bli leder for å gjenopprette freden blant de stridende adelsfamiliene som i generasjoner har kjempet om makten for å kontrollere verdens mest dyrebare ressurs - et verdifullt krydder som kan forlenge livet. Når ondskapsfulle krefter eksploderer i konflikt om eneretten til tilgangen på krydderet, må Paul overkomme farer og ondsinnede planer mot ham for å sikre fremtiden for familien og folket hans. Han må våge seg inn i en verden der bare de som kan overvinne frykten, vil overleve.

Dune

Filmfakta

Genre: Eventyr, Drama, Sci-Fi
Regi: Denis Villeneuve
Nasjon: USA
Skuespillere: Rebecca Ferguson, Zendaya, Timothée Chalamet, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Jason Momoa, Javier Bardem

Sensur: 12
Denne filmen har partier med kamphandlinger og intense action-scener. I tillegg har den enkelte draps- og voldsskildringer. Da disse foregår i et ikke-realistisk science fiction-univers, får filmen 12-årsgrense.

NYHETSBREV

Gå ikke glipp av vårt program, meld deg på vårt nyhetsbrev :)