12
The Book of Vision

Drama
Et historisk drama med TERRENCE MALICK som produsent og Charles Dance (Mank, The Crown), Sverrir Gudnason (Love Me Borg) og Lotte Vebeek (The Black List) i hovedrollene
PREMIERE: FREDAG 25. JUNI
The Book of Vision er et historisk drama hvor ansvarlig produsent er ingen ringere enn den Oscar- og Golden Globe-nominerte TERRENCE MALICK (Den Tynne Røde Linjen, Tree of Life, Himmelske Dager).

The Book of Vision åpnet kritikeruken på filmfestivalen i Venezia 2020.

Med et imponerende skuespillersemble bestående av:
• Sverrir Gudnason (Love Me, Borg, Gentlemen, Phoenix)
• Charles Dance (Mank, The Crown, The Imitation Game, Game of Thrones)
• Lotte Verbeek (The Black List, Outlander, The Coldest Game)

“En modig og kompromissløs langfilmdebut” – Screen Daily
“Meget tilfredsstillende. Både visuelt og til ettertanke” – Cineuropa
“Fantastisk å se og høre” – The Film Stage
“Det her er et fantastisk og gjennomarbeidet verk” – Loud and Clear Reviews
“Visuelt imponerende” – Screen Anarchy

Eva forlater sin strålende karriere som lege for å studere medisinsk historie ved et avsidesliggende universitet. Hun ønsker å fokusere sin egen natur, kroppen, sykdommen og skjebnen. Der finner hun The Book of Vision, Johan Anmuths publikasjon fra 1700-tallet om konflikten mellom den nye rasjonalismen og animismens eldgamle tro på naturen. Anmuths metode besto av å lytte til pasientenes håp, frykt og drømmer, snarere enn å forholde seg til det tradisjonelle vitenskapelige. Eva er inspirert og oppslukt av alle disse historiene og visjonene. Hun begynner å stille spørsmål ved forskjellene mellom nåtid, fortid og fremtid. Bare det du vil er virkelig, og ikke bare det som faktisk skjer.

The Book of Vision åpnet kritikeruken på filmfestivalen i Venezia 2020, og den var med i den offisielle konkurransen på Sitges Film Festival. Med et skuespillersemble bestående av Sverrir Gudnason (Love Me, Borg, Gentlemen, Phoenix), Charles Dance (Mank, The Crown, The Imitation Game, Game of Thrones) og Lotte Verbeek (The Black List, Outlander, The Coldest Game).

The Book of Vision

Filmfakta

Genre: Drama
Regi: Carlo Hintermann
Nasjon: Italia, Storbritannia, Belgia
Skuespillere: Charles Dance, Lotte Verbeek, Sverrir Gudnason

Sensur: 12
Denne filmen har partier med urovekkende stemning og inneholder flere scener som kan virke forstyrrende på barn. Den får derfor aldersgrense 12 år.

NYHETSBREV

Gå ikke glipp av vårt program, meld deg på vårt nyhetsbrev :)