Kontakt oss | facebook 

FILM

Til kinoprogram
Palm Springs

PALM SPRINGS

Årets store romantiske komedie! Publikumsfavoritten fra Sundance med Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine) og Cristin Milioti (The Wolf of Wall Street) i hovedrollene
ALDER
12

LIVE LIKE THERE’S NO TOMORROW!

"Laugh-out-loud funny"
MASHABLE

"Samberg and Milioti are great together"
UPROXX

"Sweet, funny, and demented"
INDIEWIRE

Palm Springs er en twisty amerikansk romantisk komedie med Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine) og Cristin Milioti (The Wolf of Wall Street) i hovedrollene.

Palm Springs er en smart og tidsriktig oppdatering av Groundhog Day.

Vent, det er noe kjent med denne følelsen av déjà vu
Nyles og Sarah møtes i et bryllup i Palm Springs, og etter en dramatisk kveld som blant annet inkluderer utroskap, episke taler og maskerte menn med pil og bue, blir de fanget i en tidsloop der de opplever den samme dagen om igjen og om igjen og om igjen og om igjen. Etter at sjokket har lagt seg, gjør de to sitt beste for å skape mening i en tilværelse der handlinger ikke har langsiktige konsekvenser, mens de fortsetter å lete etter en vei til morgendagen.

PALM SPRINGS bruker premisset for EN NY DAG TRUER som utgangspunkt for en usedvanlig morsom, sjarmerende og filosofisk komedie. Hovedrolleinnehaverne Andy Samberg og Christin Milioti har en eksepsjonelt god komisk og romantisk kjemi, og fortellingen er full av overraskende twister og oppfinnsomme grep.

Palm Springs åpnet på Sundance Filmfestival til stor begeistring av både publikum og kritikere. En publikumsfavoritt!

PREMIERE: FREDAG 6. NOVEMBER

Filmfakta

Genre: Komedie, Fantasy, Romantikk
Regi: Max Barbakow
Nasjon: USA
Skuespillere: Andy Samberg, Cristin Milioti, J.K. Simmons

Sensur: 12
Denne komedien inneholder enkelte lite nærgående seksuelle skildringer. Den inneholder også flere voldsskildringer. Da disse foregår i en humoristisk ramme, får filmen 12-årsgrense.