Kontakt oss | facebook 

FILM

Til kinoprogram
Dianas bryllup

DIANAS BRYLLUP

En komedie om kjærlighet og andre katastrofer.
ALDER
12

Komedien Dianas bryllup er en høylytt hyllest til de som hiver seg hodeløst inn i kjærligheten. Om to som aldri slutter å elske hverandre, selv om de i perioder ikke tåler trynet på hverandre.

Mer info

Det er 29. juli 1981. Lady Diana Spencer går ned kirkegulvet sammen med Prins Charles i ærverdige St. Pauls katedral i London. Samme dag står også et annet bryllup, i kantina til Borregaard Industrier. Der er det bryllupsfest for det nygifte paret Liv og Terje. I barnevogna ligger deres nyfødte datter Diana, som skal se mye rart i årene som kommer.
Liv og Terjes heisatur av et ekteskap blir observert fra sidelinja av Diana, helt fra hun er baby til hun flytter hjemmefra. Alt hun kan se er verdens verste foreldre som på ingen måte gjør så godt de kan. Når det så 30 år senere skal stå enda et bryllup, og det er Diana som skal gifte seg på et gods i Sverige, står nervene i høyspenn. Og verre skal det bli.

Storsal kinotir 29.09. kl. 19.30Slutt 21.07Kr. 120,- Billett

Filmfakta

Genre: Komedie
Regi: Charlotte Blom
Nasjon: Norge
Skuespillere: Marie Blokhus, Pål Sverre Hagen, Olav Waastad, Jannike Kruse, Ine Willman, Nader Khademi

Sensur: 12
Denne filmen har enkelte partier med utrygg stemning, følelsesutbrudd og skildringer av samlivskonflikter som antas å kunne virke urovekkende på 9-åringer. Filmen får derfor aldersgrense 12 år.  • Tir 29.09
    STORSAL KINO | 2D NORSK TALE NORSK TEKST | KR. 120,-
    kl. 19.30
    Slutt 21.07