Kontakt oss | facebook 

FILM

Til kinoprogram
Alva og Regnbuedragen

ALVA OG REGNBUEDRAGEN

To gode venner småkrangler litt om nødvendige reparasjoner ved mølla i det en liten babydrage plutselig dukker opp. De blir ikke enige om de skal beholde den eller ikke, men det blir avgjort at de må dra til feen, da hun vet hvor de skal dra.
ALDER
Alle

To gode venner småkrangler litt om nødvendige reparasjoner ved mølla i det en liten babydrage plutselig dukker opp. De blir ikke enige om de skal beholde den eller ikke, men det blir avgjort at de må dra til feen, da hun vet hvor de skal dra for hjelp.

Dette blir starten på en spennende og farefull reise mot fjellet der regnbuedragene bor, med opplevelser som står i kø underveis. Noen får et ublidt møte med gamle kjente og noen får nye venner. De er likevel aldri alene. En ond trollmann er stadig på jakt etter dem, og feen de er sammen med er helt uten magi. Hvordan kan de stoppe trollmannen og hjelperne hans?

Mer info

Dette er en spennende og underholdende film for hele familien.

THX - salensøn 27.09. kl. 14.00Slutt 15.37Kr. 90/120,- Billett

Filmfakta

Genre: Barnefilm, Eventyr, Familiefilm
Regi: Oleksandr Klymenko
Nasjon: Ukraina
Skuespillere:

Sensur: Alle
Anbefalt: Barn
Filmen inneholder kortvarige "bø-effekter" og litt spennende elementer. Da disse foregår i en trygg ramme, blir filmen tillatt for alle.  • Søn 27.09
    THX - SALEN | KR. 90/120,-
    kl. 14.00
    Slutt 15.37