Kontakt oss | facebook 

FILM

Til kinoprogram
Summerland

SUMMERLAND

Kjærlighet, magi og håp.
ALDER
9

Mer info

Forfatteren Alice (Gemma Arterton) er en sterk og selvstendig kvinne under den 2. verdenskrig, trukket tilbake ved de vakre klippene i det sørlige England. Hun fordyper seg i sitt arbeid, og hun er også veldig ensom etter å ha blitt såret av kjærligheten og en annen kvinne.
Når den livlige og unge Frank, en evakuert gutt fra London, adopteres inn i hennes verden er hun fast bestemt på å bli kvitt han. Men hans uskyldighet, mot og nysgjerrighet vekker til live Alices dypt begravde følelser. Alice lærer seg at sår kan lindres, og at alle fortjener en ny sjanse. Enhver kvinne har rett til å vite hvem hun er og hva hun vil.

Fra Englands sterkeste nye stemme, den Olivier prisvinnende forfatteren og regissøren Jessica Swale, inspirerer hun publikum med et ærlig og aktuelt tema - en intensiv og følsom reise om selvinnsikt, kjærlighet og vennskap.

Gemma Arterton (Quantum of Solace, Princess of Persia) Gugu Mbatha-Raw (Skjønnheten og Udyret) og Tom Courtenay (Doctor Zhivago, 45 Years) har hovedrollene i denne rørende historien om kjærlighetens utholdenhet i utfordrende tider.

ATMOS - salenons 28.10. kl. 20.30Slutt 22.23Kr. 120,- Billett

Filmfakta

Genre: Drama, Romantikk
Regi: Jessica Swale
Nasjon: England
Skuespillere: Gemma Arterton, Gugu Mbatha-Raw, Penelope Wilton, Tom Courtenay, Lucas Bond, Dixie Egerickx

Sensur: 9
Anbefalt: Voksne
Filmen inneholder enkelte faretruende situasjoner, samt sterke følelsesutbrudd som kan virke forstyrrende på yngre barn. Den får derfor aldersgrense 9 år.  • Ons 28.10
    ATMOS - SALEN | 2D | KR. 120,-
    kl. 20.30
    Slutt 22.23