Kontakt oss | facebook 

FILM

Til kinoprogram
Bølle i trøbbel

BØLLE I TRØBBEL

Den bortskjemte rikmannshunden Bølle lever lykkelige dager sammen med sin velstående og godt voksne matmor og deres tjenere i den gigantiske villaen i byens aller beste strøk.
ALDER
Alle

Denne sorgløse tilværelsen til Bølle gjør han dårlig rustet og forberedt på det han har i vente. Plutselig en morgen møter ikke matmor ham som vanlig. Det viser seg at hun har gått bort. Kort tid dukker to fjerne og temmelig ufyselige slektninger opp for å få arven sin. Bølle blir kastet ut i kaoset som oppstår sammen med alt annet fra villaen de ikke får solgt. Men dette er en løsning som arvingene vil komme til å angre på.

Mer info

Bølle må brått og brutalt lære at det finnes en helt annen verden utenfor den beskyttede verden han har tilbrakt all sin tid i, og de ufyselige slektningene innser litt for sent at de faktisk er avhengig av hunden for å få arven sin. Dermed er sirkuset i gang. Bølle må nå lære på den virkelig harde måten hvordan man overlever som gatehund, og arvingene kjemper mot klokka for å få Bølle tilbake til signeringen skal gjennomføres og arven endelig kan bli deres. På denne tiden rekker Bølle å få nye venner og fiender. Og om ikke det er nok har han en profesjonell dyrefanger etter seg. Det blir mange dramatiske, utrolig morsomme, spennende og rørende øyeblikk underveis.

Dette er en film som vil få frem latter hos både små og store, men også minne oss om hva som virkelig er viktig her i livet.

Storsalentir 07.04. kl. 12.00Slutt 13.37Kr. 90/120,- Billett

Filmfakta

Genre: Komedie, Animasjon, Barnefilm
Regi: Wayne Roberts
Nasjon: Canada, USA
Skuespillere: Dee Bradley Baker, Kevin Chamberlin, Ludo Lefebvre

Sensur: Alle
Anbefalt: Barn
Filmen inneholder kortvarige, dramatiske elementer satt i en trygg ramme. Den blir derfor tillatt for alle.  • Tir 07.04
    STORSALEN | KR. 90/120,-
    kl. 12.00
    Slutt 13.37