Kontakt oss | facebook 

FILM

Til kinoprogram
Rampage

RAMPAGE

ALDER
12

Primatologen Davis Okoye (Johnson), holder seg normalt unna andre mennesker, men til gjengjeld deler han et ubrytelig bånd med George, en ekstraordinært intelligent, sølvrygget gorilla, som han har passet siden den ble født. Men da et uautorisert, genetisk eksperiment går veldig, veldig galt, omgjøres den ellers så følsomme apen til et rasende monster av gigantiske proposjoner.

Mer info
Og som om det ikke er nok, blir det snart sjokkerende klart for alle, at det samtidig ble skapt en rekke andre gale, gigantiske, genetisk muterte monstre. Mens de genetisk sett nyfødte alfa monstre river seg tvers gjennom Nord-Amerika og utsletter alt på deres vi, prøver Okoye sammen med en miskrediteret genforsker å finne en motgift til de altødeleggende kjempene. Sammen tvinges de til å kjempe seg gjennom en lang rekke konfrontasjoner med monstrene i et desperat kappløp for ikke bare å forhindre en global katastrofe, men også redde den opprinnelige forskremte gorillaen, som engang var Okoyes beste - og eneste - venn?Rampage er regissert av Brad Peyton (San Andreas), etter manus av Ryan Engle (Non-Stop), Carlton Cuse (San Andreas), Ryan J. Condal (tv-serien Colony) og Adam Sztykiel (Due Date), etter historie av Ryan Engle, basert på det klassiske videospillet, Rampage.
ATMOS - salentir 24.04. kl. 18.00Slutt 19.57Kr. 110,- Billett

Filmfakta

Genre: Action/Eventyr
Regi: Brad Peyton
Nasjon: USA
Skuespillere: Dwayne Johnson, Naomie Harris

Sensur: 12
Denne sci-fi/actionfilmen inneholder intense actionscener og enkelte voldshandlinger. Da disse foregår innenfor en urealistisk ramme, får filmen 12-årsgrense.Rampage
  • Tir 24.04
    ATMOS - SALEN | 2D ATMOS | KR. 110,-
    kl. 18.00
    Slutt 19.57