Kontakt oss | facebook 

FILM

Til kinoprogram
Ut av intet

UT AV INTET

Golden Globe-vinnende thriller med storspill av Diane Kruger
ALDER
12

En bombe eksploderer utenfor en kurdisk butikk i Hamburg og Katjas liv blir brått snudd på hodet. Hennes mann Nuri og sønnen Rocco har blitt drept. Familie og venner prøver å hjelpe, men Katjas tanker kverner rundt i søken etter de skyldige og grunnene for et så meningsløst angrep. I en tilstand av bunnløs sorg og total desperasjon vil hun ha rettferdighet - koste hva det koste vil.

Mer info
Handlinga i filmen er inspirert av "kebab-mordene", en hel serie med drap og høyreekstreme voldshandlinger som skjedde i Tyskland på tidlig 2000-tall.Fatih Akin er mest kjent for MOT VEGGEN (2004) og DEN ANDRE SIDEN (2007). UT AV INTET var i hovedkonkurransen i Cannes, der Diane Kruger vant prisen for beste kvinnelige hovedrolle.Filmens lansering er støttet av Creative Europe - MEDIA og NFI.
PREMIERE: FREDAG 16. FEBRUAR

Filmfakta

Genre: Drama/Thriller
Regi: Fatih Akin
Nasjon: Tyskland
Skuespillere: Diane Kruger, Denis Moschitto, Johannes Krisch, Samia Chancrin, Numan Acar, Ulrich Tukur, Rafael Santana, Hanna Hilsdorf, Ulrich Friedrich Brandho, Hartmut Loth, Ioannis Economides, Karin Neuhauser, Uwe Rohde, Asim Demirel, Aysel Iscan

Sensur: 12
Filmen inneholder flere sterke følelsesutbrudd og skildring av et selvmordsforsøk. Den får derfor aldersgrense 12 år.