Matfestivalen Brød & Cirkus


I år blir det mat- og kulturfestival for 7. gang på Årnes – midt i en av landets største og betydeligste landbrukskommuner, Nes på Romerike. Matfestivalen Brød & Cirkus har over årene blitt til hele Romerikes matfestival, med besøkende og aktører fra hele regionen.


Torsdag, fredag og lørdag kan du oppleve lokalmatutstillere, næringsseminar, matpresentasjoner, mat- og drikke kurs, konserter, isskulpturkurs, gjøglershow, sirkusskole, konkurranser og et mangfold av kulturopplevelser for store og små. 
Vi gleder oss til september!

Offisiell åpning av ordfører kl 16.00 torsdag 19.september.

Festivalteltet er åpent fredag og lørdag til kl 24.

Billetter
Til noen av våre arrangementer trenger du billetter. De kan kjøpes her på nett, på Nes Bibliotek i Amfi-senteret og i Kulturhuskiosken i Kulturhuset. 

Parkering
Det kan bli mange mennesker og mange biler på Årnes under matfestivalen. Det kan lønne seg å finne parkering på grusbanen ved Nes Sykehjem, og ved Årnes Stadion. Det er også parkering ved Runni Rinken ved Nes ungdomsskole. Parkeringen vil bli merket.

Toaletter
Det finnes toaletter på Nes Kulturhus i kinogangen. 

Festivalen er bygget på vår visjon om å vise landbruksnæringens betydning for identitet, utvikling og innovasjon i en stor og bynær landbrukskommune og samtidig inspirere til samarbeid og nyskaping på tvers av miljøer.

Med glad festivalhilsen fra Elisabeth, Ola og Tonje