Matfestivalen Brød & Cirkus


I høst arrangerer vi matfestival for 6. gang på Årnes - i en av landets største og betydeligste landbrukskommuner, Nes på Romerike. Matfestivalen Brød & Cirkus har over årene blitt til hele Romerikes matfestival, med besøkende og aktører fra hele regionen. Vi gleder oss til september!

Torsdag, fredag og lørdag kan du oppleve lokalmatutstillere, næringsseminar, matpresentasjoner, mat- og drikke kurs, bokpresentasjoner, konserter, teater, gjøglershow, sirkusskole, konkurranser og et mangfold av kulturopplevelser for store og små. 

 

Billetter
Til noen av våre arrangementer trenger du billetter. De kan du kjøpe på nett, eller på Nes Bibliotek i Amfi-senteret og i Kulturhuskiosken i Kulturhuset under deres åpningstider. 

 

Offisiell åpning av ordfører kl 1600  torsdag  20.september

 

Matteltet er åpent
torsdag 20.september 16-20
fredag 21.september 12-20
lørdag 22. september 10-18

Det er åpent i festivalteltet fredag og lørdag til kl 24.

 

Kulturkafeen er åpen
torsdag 20.september 11-22
fredag 21.september 11-24
lørdag 22. september 11-24

 

Parkering
Det kan bli mange mennesker og mange biler på Årnes under matfestivalen. Det kan lønne seg å finne parkering på grusbanen ved Nes Sykehjem, og ved Årnes Stadion. Det er også parkering ved Runni Rinken ved Nes ungdomsskole. Parkeringen vil bli merket.

Toaletter
Det finnes toaletter på Nes Kulturhus i kinogangen. 

 

Festivalen er bygget på vår visjon om å vise landbruksnæringens betydning for identitet, utvikling og innovasjon i en stor og bynær landbrukskommune og samtidig inspirere til samarbeid og nyskaping på tvers av miljøer.

Med glad festivalhilsen fra Elisabeth, Ola og Tonje 

post@mbogc.no