Joni Mitchel Tribute

Joni Mitchel Tribute

Both Sides Now

Vokalist Guro Vikingstad tolker flere av Joni Mitchell sine nydelige låter sammen med band. Opplev en konsert fylt med låter fra en av tidenes største singer/songwritere fremført med verdighet, respekt og en inderlig innlevelse.


Lenge har det vært en drøm for Guro Vikingstad å synge flere av låtene til Joni Mitchell for et publikum. Nå tør hun endelig å ta steget (med haugevis av respekt) og har sammen med eminente musikere, snekret sammen en konsert full av tekster og melodier som rører noe ved deg. 


 Joni Mitchell (1943-) født i Canada, er en verdenskjent låtskriver, sanger, musiker og kunstner. Hun startet å spille musikk i tenårene og ble fort en viktig artist innen folkrock bevegelsen på 1960-tallet i USA. Joni Mitchell har skrevet utallige låter og gitt ut hele 19 album i flere sjangre som pop, rock, folk og jazz. Låtene hun har skrevet omhandler alt fra refleksjon omkring sosiale og filosofiske idealer, såvel som hennes personlige følelsesliv. 


Hennes mest kjente album «Blue» fra 1971, ble rangert som nummer 3 på Rolling Stone’s liste kalt «500 Greatest Albums of All Time». Hun har også mottatt hele ni Grammy Awards og ble innlemmet  i «Rock and Roll Hall of Fame» i 1997. 

Fredag 23. september

Festivalscene

17:30 - 18:45

Fri inngang

Våre sponsorer: