100 år med Vera Lynn

100 ÅR MED VERA LYNN

I mars 2017 fylte Vera Lynn 100 år, og Underholdningsvogna ønsker å hylle verdensstjernen
gjennom musikk, fortelling og bilder.

Vera Lynn ble født i England 20. mars 1917 og fikk kallenavnet ”The Forces´ Sweetheart”. Under 2. verdenskrig hadde sangeren sitt eget radioprogram hvor hun fremførte sanger som ga folket håp og minnet soldatene om fedrelandet.
Forestillingen tar utgangspunkt i Vera Lynn og hennes betydning for de allierte styrkene under krigen, og vi får også et innblikk i den britiske stjernens liv og karriere. Dette er en fartsfylt forestilling med kostymer, filmklipp, sang, teater og humoristiske karakterer, og i tillegg inviteres publikum med på en stormfull og opplevelsesrik flytur til Burma!
Med sangskatter som ”We´ll meet again” og ”White Cliffs of Dover” vekkes gamle minner fra radioens storhetstid. Vi oppfordrer til allsang og Afternoon Tea når vi hyller en av nåtidens aller største gjenlevende stjerner.
Kompaniet består av artistene Kjersti Ekman, Maiken Kroken og Benedicte Barra som alle tre har musikkutdannelse fra England og Norges Musikkhøyskole. Siden 2013 har kompaniet produsert og turnert med musikkteaterforestillinger på kulturhus, institusjoner og for foreninger i store deler av Norge. I tillegg har vi gjort flere konserter med ulike storband og i 2015 deltok de på Beat for Beat på NRK.
Billett kr. 250,- STORSAL KAFÉOPPSETT ons 31.01. kl. 19.30 Billett

c1 c2