Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
De tre store - Herbjørg Wassmo, Heidi Linde og Cecilie Enger

DE TRE STORE - HERBJØRG WASSMO, HEIDI LINDE OG CECILIE ENGER


Wassmo, Enger og Linde i samtale med Mona B. Riise

Mer info

De tre forfatterne snakker nært og personlig om bøkene sine. Ettertenksomt og vemodig, men også med humor. Om det å være del av en familie, om historiene som skaper oss og historiene vi skaper. Programleder Mona B. Riise er journalist og vi kjenner henne som programleder i TV og radio.


Riise er lidenskapelig opptatt av litteratur og reiser landet rundt som «bokbader». Herbjørg Wassmo er aktuell med en ny roman i høst. «Den som ser» er på en og samme gang en frittstående roman om skyld, soning og tilgivelse, og en fortsettelse av den sterke historien om Dina Grønelv. Historien om den egenrådige kvinneskikkelsen Dina har siden utgivelsen av Dinas bok i 1989 fascinert flere generasjoner av lesere.


Cecilie Enger fikk mange lesere med boka «Kammerpiken», men fikk sitt store gjennombrudd med romanen «Mors gaver» i 2013. For den mottok hun Bokhandlerprisen og ble nominert til Kritikerprisen. I høst er hun aktuell med «Pust for meg», en roman om tre generasjoner kvinner, om sårbarheten ved å være avhengig av sine nærmeste og om å miste kontrollen over sitt eget liv.


Heidi Linde kommer med romanen «Talte dager». Det er en bok om godheten og ubarmhjertigheten i de relasjonene vi bygger livet på, og om hvordan små ting kan få uoverskuelige konsekvenser. Før man vet ordet av det, er det for sent å si unnskyld.


Boksalg og signering.


Arr: Nes bibliotek i samarbeid med Gyldendal og ARK ARK-medlemmer, medlemmer av Bokklubben og TARA-ansatte får kjøpt billetter til kr 100,00. Det må vises bevis for medlemskap i døra.

Billett kr. 150,- KULTURKAFÉEN tor 23.11. kl. 19.00 Billett

Del

c1