A Tribute To Eva Cassidy

A TRIBUTE TO EVA CASSIDY

VIGDIS WISUR

For mange år siden besøkte Vigdis Wisur oss med en fantastisk tolkning av Eva Cassidys klassikere. Nå er hun her igjen, sammen med sin ektemann Frank. Hun har trukket fulle hus på et titalls musikalske
oppsetninger, alltid til strålende kritikker.

Hennes hjerte lå i jazzen, men det var vanskelig å få ”noe” til å skje. Spilte inn demoer, dro rundt til plateselskaper, men var enten for gammel, ikke ”hip” nok, feil låt, feil groove, - dere kjenner leksa. Hun var blitt 29 og var gått lei. 2 år senere, siste mandag i oktober 2001, forandret alt seg. Vigdis fikk med seg de siste minuttene av en dokumentar om Eva Cassidy. I likhet med millioner av andre ble Vigdis bergtatt og bestemte seg for å gjøre en konsert med Eva Cassidy-låter.

Responsen var enorm, - ikke bare fra presse og publikum, men fra Eva Cassidy-fans verden over.
Kritikerne skamroste artisten med å kun gi 5’ere og 6`re på terningen. Hennes hyllest til Eva Cassidy, har bragt Vigdis til Island for å møte Evas bror, Dan, og til Washington, der hun ble invitert hjem til
Eva’s foreldre.
Konserten er en liten reise I Evas liv og hennes tilnærming til musikken og kunsten, fortalt av Vigdis.
Billett kr. 250,- KULTURKAFÉEN onsdag 18.10. kl. 19.30 Billett