Audun Skjølberg – last days on earth

AUDUN SKJØLBERG – LAST DAYS ON EARTH

Blackboxkonsert med Audun Fremmerlid Skjølberg, vokalist og gitarist fra Nes, kan se tilbake på Spellemannsnominasjoner med Earlybird Stringband, juleturnéer med Rita Eriksen og skolekonserter i inn- og utland for Rikskonsertene.

I 2014 gikk Audun solo, og med prosjektet Audun Skjølberg - solum years vant han bluesbrødrene Amund og Henrik Maaruds demokonkurranse samme år. I 2015 ga han ut dobbeltsingelen no good / love and care etterfulgt av albumet solum years på Maaruds plateselskap til gode kritikker. Nå har vi gleden av å invitere til konsert med Auduns komplette band. Musikk fra årets nyutgivelse – last days on earth blir også presentert, i tillegg til sololåter og låter fra forrige album. All tekst og musikk er selvkomponert, med tydelige referanser til 60- og 70-tallets rock, country og americana.

Billett kr. 250,- STORSALEN torsdag 28.09. kl. 19.30 Billett