GT-Sara og Arvid "Akke" Strand

GT-SARA OG ARVID "AKKE" STRAND

GT-Sara & Arvid "Akke" Strand med sanger av Zarah Leander, Alf Prøysen, Jim Reeves, Johnny Cash med fler - og selvsagt GT - Sara «på kanten», så det passer! En gebursdagskonsert av de sjeldne: GT-Sara fyller 93 år omtrent på denne tida.

Denne konserten har vært presentert det siste året, stort sett i Oppland og Hedmark, samt Øvre og Nedre Romerike i Akershus. Her vil du få høre noen av de mest kjente låtene til både Jim Reeves og Johnny Cash , framført av Arvid «Akke» Strand med sin varme, dype stemme. Alf Prøysen, Sara Leander med flere, blir selvsagt fremført med GT- Sara's utrolig flotte stemmeprakt. Og hva med lattermusklene? De slår selvsagt krøll på seg når Norges eldste stand up - komiker, ja, kanskje verdens eldste, virkelig klemmer til! Dette er en konsert du bør oppleve, og ikke minst kunne få anledningen til å gratulere og applaudere denne fantastiske artisten som fyller 93 år.
Billett kr. 300,- STORSALEN torsdag 07.09. kl. 19.00 Billett