De glade damene på tur

DE GLADE DAMENE PÅ TUR

En grisefestlig forestilling

Med Britt Elisabeth Haagensli og Anne Marie Ottersen. Opplev suksessartistene fra Fredriksson Fabrikk og ikke minst megasuksessen fra i fjor: "Gammel dame er vond å vende"! Nå er de klare igjen for å trylle fram masse latter!

Noen av Norges morsomste humorpenner er sikret for å skrive denne forestillingen som gjester en rekke byer i Sør-Norge i løpet av høsten: Pål Kvammen, Tom Sterri, Rune Dahl Bjørnsen, Per Inge Torkelsen,
Kjetil Kooyman og Karsten Fullu. Forestillingen er på en måte en fortsettelse av suksessen “Gammel dame er vond å vende”, men denne gangen skal damene på sydenferie, og opplever mer eller mindre det vi oppfatter som den morsomme siden av en sydenferie. Vi kan love at det vil skje mange rare ting og er ganske sikker på at latteren vil sitte løst blant publikum - som virkelig har noe å glede seg til!

Dette kan bare gå en vei: Latterfulle hus overalt - akkurat som sist damene stod på scenen sammen. Så da er det duket for en grisefestlig forestilling, satt i scene av den drevne revymannen Tom Sterri.
Arrangør: Teaterprodusentene.
Billett kr. 495,- STORSALEN tirsdag 24.10. kl. 19.00 Billett