Kontakt oss | facebook 

KULTUR

Til kulturprogram
Blå koral

BLÅ KORAL


Knut Reierrud og Iver Kleive inviterer til en magisk augustkveld i vakre Nes kirkeruiner.

Mer info
Opplev musikken fra den kritikerroste triologien; Blå koral , Himmelskip og Nåde over nåde . La deg begeistre av mangfoldet, særpreget og det vakre i melodiene. Nyt kontrastene mellom det lavmælt nære og det voldsomme sterkere, framført i spennende samspill mellom to av Norges fremste musikere.
Når det da i tillegg framføres i vakre Nes kirkeruiner, kan det ikke bli særlig bedre.
Reservearena: Nes kulturhus

Iver Kleive er utdannet organist, men har drevet et allsidig musikalsk arbeid. Fra 1972 og frem til i dag har han medvirket i nærmere 200 plateinnspillinger som studiomusiker, komponist og arrangør. Kleive beskriver seg selv som en improviserende musiker som ønsker å veksle mellom klassisk og pop, folkemusikk og jazz. Han fikk Spellemannprisen for “Blå Koral” med Knut Reiersrud i 1992.

Knut Reiersrud startet som bluesgitarist, men har også arbeidet med andre musikkformer, som norsk folkemusikk og etnisk musikk fra andre kulturer, foruten at han har komponert musikk både for film og teater. Reiersrud er en mye benyttet studiomusiker, og har spilt på et utall plater innenfor et utall stilarter på et utall strengeinstrumenter.
Billett kr. 400,- NES KIRKERUINER lørdag 26.08. kl. 21.00 Billett

Del

c1