Kontakt oss | facebook 

FILM

Til kinoprogram
Prebz og Dennis: The Movie

PREBZ OG DENNIS: THE MOVIE

ALDER
6

Prebz og Dennis får sine største utfordringer noensinne. Preben skal komme seg i form, og bestige et fjell med 60 kilo i ryggsekken - like mange kilo som han har gått ned. Samtidig blir Dennis utfordret til å både ta lappen og få seg kjæreste. Det blir også alt det vi kjenner fra deres youtube-kanal, vlogging, pranks og skjult kamera.

Med over 200.000 følgere er Prebz og Dennis Norges største YouTube-stjerner. Når de nå går til filmen er det i en sprø komedie om vennskap, kjærlighet og konkurranse gutter i mellom.

Mer info

Sammen med sidekicksene Sondre Mogård og Ruben Vareide, har Preben (Prebz) Fjell og Dennis Vareide siden 2012 bygget seg opp til å bli Norges største YouTube-stjerner. På YouTube er kompisgjengen kjent for å lage sketsjer og ta imot morsomme utfordringer fra seerne, herje med og lure hverandre, samt spille og kommentere spill.
Når de nå inntar kinolerretet er det med overskudd av sketsjer, pranks og lureri som på gutterommet - tilpasset det helt store filmformatet.

THX - salenmandag 21.08. kl. 18.00Slutt 19.29Kr. 105,- Billett Se alle forestillinger

Filmfakta

Genre: Komedie
Regi: Kaspar Synnevåg
Nasjon: Norge
Skuespillere: Preben Fjell, Dennis Vareide, Ruben Vareide, Sondre Mogård, Martin Schanche, Dag Otto Lauritzen, Silje Torp, Adélen, Fanny Andersen, Makeup-Malin, Kristine Ullebø og Piateed

Sensur: 6
Filmen får 6-årsgrense fordi åpningsscenen kan virke urovekkende på de yngste. • Mandag 21.08
  THX - SALEN | KR. 105,-
  kl. 18.00
  Slutt 19.29
 • Torsdag 24.08
  THX - SALEN | KR. 105,-
  kl. 18.45
  Slutt 20.14